Naast de aanleg verzorgen wij de onderhoud van verschillende zaken. Denk daarbij aan CV-installaties, (platte) daken, dakgoten, zinkwerk, riolering.

CV-installaties

Onderhoud aan de cv-ketel zorgt er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Geen warm water of verwarming is vervelend, maar u kunt ook gevaar lopen doordat de cv-ketel niet meer goed functioneert.Meer informatie over onderhoud van CV-installaties.

(Platte) daken

Tijdig onderhoud aan uw dak kan problemen met lekkage voorkomen. Voorkom problemen en controleer uw dak regelmatig. Desgewenst kijken wij uw dak na bij eventuele twijfel. Op deze manier kan u veel schade voorkomen, zoals bij onderstaand project. Hier moest uiteindelijk het dak vervangen worden, maar ook grote delen van de bouwkundige constructie. 

Zinkwerk en dakgoten

Het schoonmaken van de dakgoten kan soms een hele klus zijn. Maar het reinigen van de dakgoten en regenpijpen is van groot belang. Op deze manier voorkomt u verstoppingen en eventuele ergere gevolgen als lekkage. Op zich geen moeilijke klus, maar wel noodzakelijk. Desgewenst plaatsen we bladvangers, zodat we eenvoudig schade kunnen voorkomen. Is reinigen al niet meer voldoende? Dan komen we graag uw goten repareren.

 

Onderhoud is behoud!

We helpen u hier graag bij. Neem direct contact op om (verdere) schade te voorkomen!