Dakwerk

Kies liever in één keer voor een goed dak!IMG_0309

Voor dakwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer een oud plat dak vervangen moet worden? Of een nieuw plat dak wordt gemaakt? Dan moet u rekening houden met verschillende zaken:

  • Verwijderen en afvoeren van het oude dakleer.
  • Het bestaande hout- en loodwerk controleren en indien nodig repareren.
  • Isoleren van het dak.
  • Plaatsen van eventuele lichtkoepels.
  • Het aanbrengen van de dakbedekking (EPDM of bitumineuze dakbedekking).
  • De afwerking met bijvoorbeeld zinken deklijsten.

Alle bovenstaande werkzaamheden kunnen wij voor onze rekening nemen. Denk hierbij aan een carport, overkapping, uitbouw of andere platte of hellende daken.

Lood- en zinkwerk

De beste keuze voor hoge levensduur en uitstraling.

Naast het verzorgen van de dakbedekking en afvoeren, kunt u bij ons ook terecht voor alle bijbehorende werkzaamheden aan bijvoorbeeld loodschorten en zinken dakranden en dakgoten.

Is uw woning of bedrijfspand bekleed met zinkwerk? Heeft het niet meer de uitstraling die u wenst? Moet het zinkwerk in de onderhouden of vervangen worden? Wij helpen u graag. Maak direct een afspraak.

Zink heeft veel te verdragen door de vele weersinvloeden.Wind regen en kou zorgen voor slijtage en beschadigingen. Wij controleren graag uw zinkwerk, zodat u verzekerd bent van een goed en dicht dak. Indien nodig zorgen wij voor onderhoud of herstel van het zinkwerk aan uw woning of bedrijfspand.

Voorbeelden van enkele projecten:

Last van lekkage, verstopping of (storm)schade aan uw dak?

Wij helpen u graag! Neem contact op voor het maken van een afspraak.