Maakt u al gebruik van zonnepanelen? Steeds meer mensen kiezen voor het opwekken van eigen stroom door middel van zonnepanelen. Wij hebben ruime ervaring met de aanleg van verschillende soorten panelen. 

Hoe werkt het?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Dit is een milieuvriendelijke manier van het opwekken van stroom. De zonnecellen worden steeds verder geïntegreerd. Tegenwoordig zien we het bijvoorbeeld in gevelpanelen, maar ook in dakpannen en andere bouwmaterialen.

 

Project Ernie Spin Installatie

Bekijk hier een project van ons. Bij dit project zijn de panelen geïntegreerd in het dak. 

 

Voordelen

Door uw eigen stroom op te wekken kunt u een aanzienlijk stroomvoordeel behalen. Daarmee kunt u de elektriciteitsrekening behoorlijk naar beneden krijgen. Veel mensen denken nog onterecht dat de zon moet schijnen voor het opwekken van elektriciteit. Dit is niet waar. Zelf bij bewolkt weer kan er een prima rendement worden behaald. De panelen hebben een lange levensduur. Ze gaan vaak wel 25 jaar of langer mee. Op deze manier kunt u maximaal profiteren om uw investering terug te verdienen. De investering is tegenwoordig al veel lager. Helemaal als er nog gebruik gemaakt kan worden van subsidies. 

Subsidie zonnepanelen

Vanuit de overheid zijn er subsidieregeling met betrekking tot zonnepanelen. Of die op dit momenten beschikbaar zijn? En of ze op uw situatie van toepassing zijn? Dat bekijken we graag. We houden de ontwikkelingen voor u in de gaten.

Hebt u vragen over de actuele stand van zaken van de subsidieregelingen? Neem dan contact met ons op.