Ben je woonachtig in Wolvega of in de regio van Wolvega en op zoek naar een bedrijf voor jouw CV-onderhoud? Ernie Spin Installatie helpt je graag. Wij zorgen voor jouw cv service. CV service is de verzamelnaam voor verschillende diensten waarmee wij uw verwarmingssysteem in een optimale conditie houden. Hierbij kan je denken aan:

CV-onderhoud Wolvega

Onze medewerkers van Ernie Spin Installatie zijn stuk voor stuk vakbekwaam. Ze zijn goed opgeleid en beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring met het werken met CV en HR ketels, radiatoren en leidingwerk. Deze combinatie van kennis en kunde zorgt ervoor dat wij ieder systeem voor centrale verwarming door en door begrijpen. We stellen alle onderdelen van uw verwarmingssysteem perfect op elkaar af en vinden snel de oorzaak van storingen en andere mankementen. Door onze goede samenwerking met bekende CV merken als Ferroli, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant kunnen we u de beste service bieden bij het leveren, installeren, repareren of vervangen van uw ketel. Bovendien profiteert u van scherpe prijzen, doordat wij groot inkopen en zorgen voor lage overheadkosten.

CV-onderhoudscontracten

Voor we een contract voor CV onderhoud afsluiten, voeren onze monteurs altijd een toestelinspectie uit. Vervolgens wordt een eerste onderhoudsbeurt uitgevoerd. Deze onderhoudsbeurt vindt vervolgens eenmaal per jaar plaats en bestaat uit:

  • Complete reiniging van de ketel
  • Controle van de regelapparatuur, circulatiepomp en de rookgasafvoer
  • Controle van gasdruk en gasdichtheid
  • Het afstellen van het CO2 percentage

Kosten CV-onderhoud

De kosten voor CV-onderhoud kunnen aardig oplopen als er geen jaarlijks onderhoud plaatsvind. Als je een contract voor onderhoud bij ons afsluit, betaalt u in Wolvega, De Blesse, Oldemarkt, Steenwijk, Steggerda en omgeving geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Bovendien garanderen wij dat u bij een storing van de CV altijd binnen 24 uur wordt geholpen. Meer weten over CV ketel onderhoud in Wolvega, De Blesse, Steggerda en omgeving? Neem contact met ons op.