Riolering ontstoppen, aanleggen en onderhouden is onderdeel van onze dienstverlening.

Verstopping riolering

Rioolverstoppingen ontstaan vaak door de aanhechting van afval aan de afvoer. Denk hierbij aan zeep en vetresten. De verstopping vind vaak plaats bij keukens en sanitaire ruimtes. Vaak bij ruimtes die door veel verschillende personen wordt gebruikt komt dit voor. Verstoppingen kunnen voorkomen worden door zelf met regelmaat te reinigen. Dit verkleint de kans op plotselinge problemen. Wij beschikken over de juiste apparatuur, middelen en kennis om elke ontstopping te verhelpen.

Aanleg en renovatie van afvoeren en rioleringen

Wij helpen u graag bij het aanleggen van riool en afvoer, zowel voor nieuwbouw als renovatie projecten. Graag denken wij in een vroeg stadium mee, zodat de afvoerbuizen tijdig verwerkt kunnen worden. We kunnen onze werkzaamheden dan afstemmen op uw bouwprocedure. Wilt u de bestaande riolering vervangen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Wilt u zelf aan de slag? Neem contact met ons op, we voorzien u graag van de juiste materialen.

Reparatie van afvoeren en rioleringen

Het kan voorkomen dat de verstopping niet te verhelpen is met bijvoorbeeld een hoge druk inrichting. Vaak zit er dan wat vast in de riolering, denk dan aan stenen of andere voorwerpen. Ook is het mogelijk dat een deel van de riolering verzakt is of dat de buis kapot is. In dit geval zal de riolering opgegraven moeten worden. We werken met radio detectie apparatuur en deze stelt op 10 cm nauwkeurig de exacte locatie vast. Dit voorkomt overlast en extra kosten. Veelal zijn reparaties direct noodzakelijk. We hebben de meest gangbare riool en afvoer onderdelen op voorraad om direct te kunnen helpen.

Storingsdienst

Problemen met riolering komen vaak onverwachts en op vervelende momenten. Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen het probleem op te lossen. Of bel direct: 06-12040679.