Wij vinden duurzaam leven en bouwen steeds belangrijker. Energie besparen is een belangrijk item. We kijken steeds vaker samen met de woningeigenaren hoe we kunnen werken aan energie neutraal wonen.

Een fijn huis dat geen of zeer lage energiekosten heeft. Dat krijg u met een energieneutrale woning. In deze milieuvriendelijke en comfortabele woningen tocht het niet, is het gelijkmatig warm, voelen de vloeren niet koud aan en er is steeds aanvoer van verse lucht.

Wanneer inbouwen?

Bij steeds meer nieuwbouwwoningen wordt gekeken naar energie neutrale woonomgeving. Maar ook bij bestaande woningen realiseren we goede resultaten. Dit alles is beter voor het milieu en financieel aantrekkelijk. Graag kijken we samen naar de mogelijkheden van energie neutraal wonen voor uw woning. Neem contact op.

Kenmerken van een energieneutrale woning

Kenmerkend is dat de benodigde energie zoveel mogelijk zelf wordt opgewekt. Dit wordt op een duurzame manier gedaan. Denk hierbij aan energiebronnen, zoals

Het uiteindelijke doel is dat het energieverbruik is niet hoger dan de opgewekte energie

Maak uw woning energie neutraal

Wij brengen graag uw situatie in kaart, zodat we samen kunnen kijken hoe we ook jouw woning energie neutraal kunnen maken.

 

Vragen over energie neutraal wonen? We helpen u graag verder! Neem contact op.

Meer weten over warmte pompen? Bekijk de site van onze leverancier:
Logo fujitsu - warmtepompen